03.06.2015 року у м. Києві відбулась акція на підтримку проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій)" від 13.01.2015 року реєстр. №1718 щодо скасування обов'язку застосування РРО платниками єдиного податку другої та третьої груп, який відповідно до рішення Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики від 20.05.2015 року було відправлено на доопрацювання та заплановано до розгляду Комітетом 03.06.2015 року.
Серед організаторів та учасників акції лідери та члени обласних і місцевих осередків Федерації профспілок працівників малого та середнього підприємництва України.