9 квітня 2013 року Голова Федерації профспілок малого та середнього підприємництва України Рой В.Є. зустрівся з трудовим колективом ПАТ «КВАЗАР». Оскільки керівництво не дозволило потрапити на територію організації, зустріч відбувалася біля прохідної.
   З січня 2013 року працівники ПАТ «КВАЗАР» не отримують заробітну плату. З метою захисту своїх прав та інтересів на даному підприємстві було створено Незалежну профспілку працівників ПАТ «КВАЗАР», яка ввійшла до складу Профспілкового об’єднання працівників малого та середнього бізнесу «Столиця».
    У ході зустрічі трудовому колективу стало відомо, що з 2000 року на ПАТ «КВАЗАР» вже існує профспілкова організація, яка входить до складу ФПУ та, яка, за словами Голови даної профспілки Павлової О.С., має понад 200 членів. Дана інформація стала новиною для більшості трудового колективу. На прохання розповісти про результати діяльності та заходи здійснені по забезпеченню прав та інтересів членів профспілки, Павлова О.С. так і не змогла дати відповідь. Однак, проведення даної зустрічі з трудовим колективом та запрошення на неї Голови Профспілкового об’єднання «Столиця» Рой В.Є., пані Павлова О.С. назвала спробою рейдерського захоплення.
   Однак, не зважаючи на перешкоди з боку керівництва ПАТ «КВАЗАР» та офіційної профспілки, яка б мала захищати права робітників даного підприємства, трудовий колектив показав готовність працівників ПАТ «КВАЗАР» захищати свої трудові права.

Прес служба