Результати опитування членів УНП ФГС СхП, щодо особливостей діяльності в умовах війни

Українська національна платформа Форуму громадянського суспільства Східного партнерства – це мережа з понад 140 громадських організацій України, що відстоює інтереси України в рамках Східного партнерства. Її учасники поділяють європейські цінності і саме за них ми боремося – за свободу, за права нашого народу, докладаючи для цього неймовірних зусиль ціною людських життів, колосальних втрат у всіх сферах життя: психічному, матеріальному, технічному, інституційні тощо. УНП – це не лише організації – це набагато більша спільнота українців: співробітників та членів їхніх родин. Крім того, в платформі є організації як з невеликою кількістю співробітників і представництвом в одному з регіонів, так і організації з представництвами в багатьох регіонах України та тисячами членів – наприклад, профспілки та організації роботодавців. Тому, коли ми говоримо про УНП, ми говоримо про тисячі громадян України, які опинилися в складних умовах внаслідок військової агресії Росії.
Війна створила нову реальність, в якій сьогодні живе Україна. Забезпечення стабільності, безпеки та добробуту українських організацій, їхніх сімей та працівників є важливим елементом функціонування громадянського суспільства в Україні. На порядку денному платформи – допомога в адаптації до нових реалій, психологічна підтримка та задоволення першочергових потреб учасників УНП.
В рамках проекту «Разом до перемоги»: підтримка сталості, безпеки та добробуту членів УНП ФГС СхП, що реалізується в рамках регрантингу Форуму громадянського суспільства Східного партнерства за фінансової підтримки Європейського Союзу, проведено опитування організацій-членів УНП щодо умов їх діяльності та головних потреб, які постали перед організаціями з початком повномасштабного вторгнення. Пропонуємо Вам ознайомитись з його результатами.