Відкрито реєстрацію учасників Асамблеї Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

Оголошується початок реєстрації на Асамблею Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (УС ПГС).

Дата та місце: 19 червня 2018 року, Київ (точний час та місце проведення будуть повідомлені підтвердженим учасникам Асамблеї).

Для чого збирається Асамблея
Асамблея УС ПГС відбувається кожні 15 місяців. На цьогорічній Асамблеї учасники:
    підсумують роботу нинішньої каденції УС ПГС та її робочих груп;
    у відповідності до виборчих процедур оберуть новий склад УС ПГС, який представлятиме громадянське суспільство України в процесі виконання Угоди про асоціацію впродовж наступних 2,5 років;
    обговорять шляхи підвищення ефективності діяльності УС ПГС та основні пріоритети в її роботі;
    обміняються думками щодо посилення залученості громадянського суспільства до євроінтеграційних реформ із запрошеними на Асамблею партнерами – представниками Уряду та Парламенту України, Європейського економічного та соціального комітету, Представництва ЄС в Україні, проектів технічної допомоги ЄС тощо.

Хто може взяти участь
Члени УС ПГС та представники організацій-учасниць робочих груп УС ПГС, які відповідають критеріям п.7.4. Регламенту УС ПГС.

Як зареєструватися?
Необхідно заповнити онлайн-форму (docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUX8tGmCyMlAwNKh1ED2UbwHnBSWlkAQyd6msQYIsLI5oU7w/viewform) не пізніше 23:59 (за київським часом) 31 травня 2018 року.

Зверніть увагу: заявки на участь, що надішли після закриття реєстрації розглядатися не будуть.