Як змінювалась географія організацій-членів УНП ФГС СхП в 2022 році

Українська платформа Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства (УНП ФГС СхП) – це мережа з понад 140 громадських організацій України, що відстоює українські інтереси в рамках Східного партнерства.
До складу Платформи входять організації громадянського суспільства, географія діяльності яких поширюється на всю територію України та значною мірою сприяють досягнення головної мети Платформи: активне інформування громадян України, представників громадянського суспільства, політиків, державних службовців та підприємців про програму Східного партнерства ЄС, а також про моніторинг і експертизу ключових політик у розрізі модернізаційного потенціалу реформ, пов’язаних із процесами європейської інтеграції.
Війна змінила нас, змусила багатьох залишити домівки. Але громадський сектор ні на мить не припиняв свою діяльність і докладає максимум зусиль для перемоги.
Сьогодні УНП ФГС СхП — це значно більше, ніж просто топові громадські організації, які беруть участь в робочих групах парламенту чи розробляють аналітичні документи. Це по суті тисячі ініціатив, які займаються важливими для збереження суверенітету й територіальної цілісності питаннями. І незважаючи на те, чи знаходимось ми в Україні чи за кордоном, ми продовжуємо свою роботу.
Презентація підготовлена  в рамках проєкту «Разом до перемоги»: підтримка сталості, безпеки та добробуту членів УНП ФГС СхП, що реалізується в рамках регрантингу Форуму громадянського суспільства Східного партнерства ( Eastern Partnership Civil Society Forum) за фінансової підтримки Європейського Союзу.