Зустріч Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС з Віцепрем‘єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Сьогодні відбулася зустріч Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС з Віцепрем‘єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України. Мова йшла про пріоритети співпраці між Україною та ЄС, про підготовку до ключових подій - засідання Комітету асоціації та Ради асоціації (у листопаді та грудні відповідно), а також про взаємодію Уряду з УСПГС.
На прохання віцепрем’єр-міністра кожен учасник зустрічі виокремив ті важливі чи проблемні моменти у своїх сферах компетенції, які потребують першочергової уваги або реакції влади. Спектр проблематики охоплює всі галузі – від освіти та трудового законодавства до енергетики й «цифри».
Члени Української сторони Платформи також порушили актуальні галузеві питання, що стосувалися координації євроінтеграційної діяльності між органами влади та їх підрозділами, реформи судової системи, законодавства у сфері телебачення та радіомовлення, електронних комунікацій, розвитку промислового потенціалу, актуалізації й доповнення Додатків ХХХ та ХХХІ до Угоди, а також моніторингу виконання оновленого Додатку XXVII.
Домовилися з Дмитром Кулебою про постійний діалог та консолідацію зусиль для забезпечення якісного процесу європейської інтеграції і належного врахування у ньому інтересів громадян України.