Зустріч заступників міністрів з євроінтеграції з експертами – представниками громадянського суспільства.

26 грудня 2019 року  відбулася перша зустріч заступників міністрів з євроінтеграції з експертами – представниками громадянського суспільства.

Ініціатором зустрічі виступив Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба

Мета зустрічі – налагодити практичний робочий діалог та спільними зусиллями прискорювати інтеграцію України в Європейський Союз та НАТО.

Участь у зустрічі взяли експерти Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, Коаліції РПР та Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

Під час сесії питань-відповідей експерти і урядовці говорили про імплементацію Угоди про асоціацію з ЄС, виконання зобов'язань України у сфері екології, фінансового сектору, а також пріоритети у євроатлантичній інтеграції.

З боку міністерств – заступник Міністра закордонних справ Єгор Божок, заступник Міністра оборони Аліна Фролова, заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Гончарок, заступник Міністра освіти та науки Єгор Стадний, заступник Міністра юстиції Валерія Коломієць, заступник Міністра культури, молоді та спорту Світлана Фоменко, заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Олексій Ілляшенко, заступник Міністра соціальної політики Сергій Ніжинський, заступник Міністра енергетики та захисту довкілля Костянтин Чижик, заступник Міністра інфраструктури Наталія Форсюк, заступник Міністра охорони здоров’я Дмитро Коваль, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.