Активісти знову пікетують

В день вступу в силу нових комунальних тарифів, 1 лютого, активісти спалять "історичний" портрет Януковича перед будівлею Київради, таким чином висловлюючи свій протест.

Наступного тижня, 1 лютого, в день офіційного вступу в силу нових комунальних тарифів у Києві, о 14:15 біля входу в будівлю Київради по вул. Хрещатик, 36, активісти Всеукраїнської профспілки Народна солідарність "спалять на газу" портрет президента Віктора Януковича.

"В день коли вступають в силу нові тарифи на комунальні послуги ми "спалимо на газу" портрет головного провідника політики обдирання українського народу на користь іноземних енергетичних та фінансових монополій і прислужуючої їй місцевої антиукраїнської олігархії - президента Віктора Януковича", - заявили активісти.

Цією акцією активісти завершать "попереджувальний" етап боротьби проти "комунального грабунку" українців. Вони хочуть публічно висловити протест проти:

• підвищення ціни на опалення та гарячу воду на 37%;
  • підвищення ціни на газ на 50%;
  • підвищення ціни на послуги ЖЕКів на 62%;
  • майбутнього підвищення ціни на газ "для населення" та неминуче випливаючого нового підвищення цін на всі види комунальних послуг, що заплановано урядом на квітень 2011;
  • проведення всього переліченого в особистих матеріальних інтересах справжніх "господарів" нинішньої влади в Україні.

Під час акції буде спалений "історичний" портрет Януковича, знищення якого було відкладене організаторами акцій протесту проти підвищення комунальних тарифів у жовтні 2010 до моменту набуття новими тарифами чинності.

ДЖЕРЕЛО: ТСН